1 Aralık 2008 Pazartesi

4 puanı telafi etmeye...

''4 puanı telafi etmeye çalışacağız''

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Rigobert Song, ligin son 2 haftasında Sivasspor ve Kayserispor karşısında kaybettikleri 4 puanı telafi etmeye çalışacaklarını söyledi.

Song, Kayserispor maçının beklentileri karşılayan bir maç olmadığını belirterek, ''Buna hava durumu sebep oldu diyebiliriz. Yine de kazanabilirdik de ama 1 puana razı olduk'' dedi.

Artık önlerindeki maçların daha fazla önem kazandığını ifade eden Song, ''Bu kaybettiğimiz 4 puanı telafi etmeye çalışacağız. Sahamızda oynayacağımız maçları kazanarak ilerlememiz gerekiyor. 1-0 da olsa artık kayıpsız ilerlemeli ve üst sıralardaki yerimizi korumalıyız'' diye konuştu.

Orta alan oyuncusu Selçuk İnan ise Kayserispor maçını kazanamadıkları için üzgün olduklarını ifade ederek, ''Onlar da kazanabilirdi ama biz galibiyete daha yakın olan takımdık. Kayserispor maçını kazanmak istiyorduk ancak olmadı. Hedefimiz ilk yarıyı lider olarak bitirmek. Kalan 3 maçı kazanırsak bu hedefimizi tuttururuz'' dedi.

-2 OYUNCU CEZALI-
Trabzonspor'da Kayserispor maçında kırmızı kart gören Egemen ile 4. sarı kartını gören Colman, cezalı konumuna düştü.
Bu iki oyuncu gelecek hafta ligde Kocaelispor ile yapılacak maçta takımdaki yerlerini alamayacak.

-2 GÜN İZİN-

Bu arada Trabzonspor'da futbolculara Kayserispor maçı sonrası 2 gün izin verildiği bildirildi.

Bordo-mavililer, Kocaelispor maçının hazırlıklarına pazartesi saat 20.00'de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla başlayacak.

Öte yandan Trabzonspor, dün akşamki maçın ardından Trabzon'a döndü. Bordo-mavili kafileyi taşıyan uçağın dün türbülansa girdiği, ancak önemli bir durum yaşanmadığı kaydedildi.

Hiç yorum yok: