12 Ocak 2009 Pazartesi

Misilleme geliyor!

Kadrosuna katmaya çok yakın olduğu Yusuf Şimşek'i bir gece operasyonu sonrası Beşiktaş'a kaptıran Trabzonspor, siyah-beyazlı ekiple sözleşmesi henüz yenilenmeyen golcü oyuncu Nobre ile bir görüşme yaptığı ve istediği parayı Brezilyalı'ya ödemeye söz verdikleri öğrenildi.

Trabzonspor'un Beşiktaş'ın listesindeki bütün futbolculara talip olarak ezeli rakibinin işini zorlaştıracağı da iddia edildi.

Türk futboluna Yusuf Şimşek bombası düştü. Beşiktaş'ın, Trabzonspor'un Antalya kampında çalışmalarını sürdüren Bursasporlu Yusuf'u transfer etmesi, bordomavili camiayı ayağa kaldırdı! Trabzonspor yönetiminin de Beşiktaş'a tarihi bir misillemede bulunma kararı aldığı öğrenildi. Bordo-mavili yöneticilerin, Beşiktaş'la sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve bir türlü kontrat yenilemeyen Mert Nobre ile dün temas kurdukları belirtildi.

Trabzonsporlu yöneticilerin, Nobre'ye ''Beşiktaş'la sakın sözleşme yenileme. Biz sana sezon sonunda istediğin parayı vererek transfer edeceğiz'' dedikleri öğrenildi.

Nobre'nin de Trabzonspor'dan gelen teklifi reddetmediği ve ''2 milyon euro'ya size gelirim'' cevabını verdiği belirtildi.

Bordo-mavili yöneticilerin, özellikle gelecek sezon da Beşiktaş'ın listesinde yer alan bütün futbolculara talip olarak ezeli rakibinin işini zorlaştıracağı iddia edildi.

Trabzonspor haberlerinin devamı www.jaglersport.com

Hiç yorum yok: